flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на замізення вакантної посади

11 грудня 2015, 11:44

Косівський районний суд Івано-Франківської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця головного спеціаліста з інформаційних технологій.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до конкурсної комісії Косівського районного суду Івано-Франківської області, що знаходиться за адресою м. Косів, вул. Незалежності, 50, Івано-Франківської області такі документи:

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);

дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, засвідчені у встановленому законодавством порядку;

декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції";

копію документа, який посвідчує особу (паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер);

медичну довідку про стан здоров'я за формою, затвердженою МОЗ України (форма №133/о);

копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Вимоги: громадянин України, вища освіта за фахом в галузі інформатики з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, вільне володіння державною мовою.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства в урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за телефоном  2-48-27  або під час особистого прийому в приміщенні суду (кабінет керівника апарату суду)  відповідно до такого графіка:   щоденно з  9  до 12 години.