flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся захід «Моє перше судове засідання»

08 жовтня 2018, 15:32

08 жовтня 2018 року в Косівському районному суді Івано-Франківської області відбувся захід «Моє перше судове засідання».

На захід прибули учні 9-б класу Косівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Косівської районної ради Івано-Франківської області у супроводі класного керівника Козланюка М.С.

З привітальним словом до дітей звернулась керівник апарату суду Мельничук І.С. та заступник керівника апарату суду Дебринюк Н.В., які ознайомили присутніх із планом заходу. Програма проведення заходу включила в себе ознайомлення з діяльністю суду, роботою працівників апарату суду та бесіда з головою суду, на якій можна було поставити запитання, що цікавили школярів.

Прес-секретар Шлімкевич Я.М. та помічник судді Радиш Р.Г. розповіли про місцевий суд як ланку в системі судоустрою України, а також про здійснення правосуддя у кримінальному провадженні в суді першої інстанції.

Також діти відвідали відкрите судове засідання по розгляду кримінального провадження відносно обвинуваченого А. у незаконному придбанні та носінні вогнепальної зброї, без передбаченого на те законом дозволу під головуванням в.о. голови Косівського районного суду Крилюк М.І.

У фінальній частині керівник апарату суду Мельничук І.С.  від імені всього колективу побажала всім присутнім школярам успіхів в навчанні та вихованні правосвідомості, а також подякувала учням за активну участь у проведеному заході.