flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумкова нарада

13 серпня 2021, 08:33

Підсумкова нарада

 

     12 серпня 2021 року, керівник апарату суду Іванна Мельничук взяла участь у підсумковій нараді для керівників апаратів місцевих загальних судів Івано-Франківської області, на тему: "Підсумки організації та фінансового забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області за І-ше півріччя 2021 року", яку проводило територіальне управління Державної судової адміністрації України  в Івано - Франківській області.

         В ході наради начальник управління Оксана Рибак провела порівняльний аналіз організаційного та фінансового забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області за 2020 – перше півріччя 2021 року, довела до відома присутніх інформацію про стан забезпечення судів приміщеннями,  кадровим забезпеченням, а також  наголосила на раціональному на ефективному використанню бюджетних коштів.

Заступник начальника управління Ігор Андрієчко виступив з доповіддю щодо здійснення тендерних закупівель у І півріччі 2021 році, претензійно-позовної роботи, стану інформатизації в судах області. Під час наради також були обговорені проблемні питання, пов’язані з низькими показниками фінансування діяльності судів 2021 році, зокрема щодо виплати заробітної плати працівникам судів, дефіциту видатків на забезпечення судочинства необхідними матеріалами та послугами зокрема на придбання енергоносіїв, поштових марок, конвертів, паперу, оплату поштових послуг тощо.

          Участь у заході також взяв начальник ТУ ССО у Івано-Франківській області Маланій А.Г., який провів підсумки діяльності очолюваної ним Служби за І півріччя 2021 року.

         За результатами проведеної наради, прийнято відповідні рішення з визначенням конкретних заходів, спрямованих на підвищення ефективності та результативності у діяльності органів судової влади.

      

 

 

Пресслужба суду