flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання щодо е-декларування

04 березня 2019, 15:46

З метою забезпечення вчасного подання та належного заповнення електронної декларації 04 березня 2019  року керівником апарату суду Мельничук І.С. та заступником керівник апарату суду Дебринюк Н.В. проведено  навчання  з працівника апарату суду щодо особливостей заповнення електронних декларацій, тобто декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік.

У ході навчання також було обговорено основні норми Закону України «Про запобігання корупції»  щодо особливостей заповнення та подання електронних декларацій,  обсягів декларування і відповідальності за неподання декларації або умисного приховування даних, можливості, у разі необхідності, виправлення декларації суб’єктом декларування після її подання. Також звернуто увагу на строки подання електронних декларацій.

Керівник апарату суду акцентувала увагу присутніх на актуальних питаннях, що виникають у суб’єктів декларування при заповненні е-декларацій.

Також державні службовці апарату суду отримали «Пам’ятки суб’єктів декларування».

Нагадуємо, що  декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік необхідно подати до 01 квітня 2019 року.

 

За повідомленням прес-служби суду