flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо наявних вакантних посад в апараті Косівського районного суду

10 листопада 2023, 12:12

Інформація щодо наявних вакантних посад в апараті Косівського районного суду

 

 

Косівський районний суд Івано-Франківської області повідомляє про наявність 2 вакантних посад  державної служби категорії «В» в апараті суду секретаря судового засідання (без конкурсного відбору на період воєнного стану). Запрошуємо громадян України, які мають вищу юридичну освіту ступеню молодший бакалавр (молодший спеціаліст), бакалавр, магістр (спеціаліст)

Основні обов’язки на посаді секретаря судового засідання:  здійснення судових викликів та повідомлень в справах, які знаходяться у провадженні судді;  фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами;  ведення журналу судового засідання;  оформлення матеріалів судових справ і передача справ до відділів суду;  ведення обліку розглянутих суддею судових справ.

Вимоги до кандидатів: ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) або бакалавра, магістра (спеціаліста) у галузі знань «Право» за спеціальністю «Право» або «Правознавство».

Звертаємо Вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.