flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо наявних вакантних посад в апараті Косівського районного суду

25 жовтня 2023, 09:51

Інформація щодо наявних вакантних посад в апараті Косівського районного суду

 

Косівський районний суд Івано-Франківської області повідомляє про наявність вакантних посад:

 - державної служби категорії «В» в апараті суду секретаря судового засідання

Основні обов’язки на посаді секретаря судового засідання:  здійснення судових викликів та повідомлень в справах, які знаходяться у провадженні судді;  фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами;  ведення журналу судового засідання;  оформлення матеріалів судових справ і передача справ до відділів суду;  ведення обліку розглянутих суддею судових справ.

Вимоги до кандидатів: ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) або бакалавра, магістра (спеціаліста) у галузі знань «Право» за спеціальністю «Право» або «Правознавство».

Звертаємо Вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

  • посада завідувач господарства ( 1 посада).

Додаткову інформацію можна дізнатися особисто в суді або за телефоном (03478) 2 45 46 з 9:00 до 16:00.