flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову суду та суддю-спікера

21 грудня 2022, 10:09

Обрано голову суду та суддю-спікера

Косівського районного суду Івано-Франківської області

 

     19 грудня 2022 року відбулися збори суддів Косівського районного суду Івано-Франківської області, на яких, зокрема, розглянуті питання обрання голови суду та судді-спікера.

За рішенням зборів суддів  головою  Косівського районного суду обрано Крилюк Марію Іванівну, суддею - спікером Кіцулу Юлію Сергіївну. 

 

     Колектив Косівського районного суду Івано-Франківської області щиро вітає Крилюк Марію Іванівну з обранням на посаду голови суду.

Шановна Маріє Іванівно!

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого обрання на  високу і відповідальну посаду – голови  Косівського районного суду Івано-Франківської області!

    Переконані, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів нашої держави.

     Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна  робота приносить задоволення й перемоги.

     Нехай ніколи не вичерпується Ваша доброта, відкритість, порядність, толерантність. Бажаємо успіхів і сил на новій посаді та на нелегкому шляху забезпечення верховенства права у країні. 

Перемоги нам усім та мирного неба вільній Україні!

Слава Україні! Героям слава!